Moderní a vzdušný interiér pro mladou rodinu

Velká změna pro mladou rodinu, aneb z bytu do rodinného domu…

Mladý pár s dvěma syny se rozhodl pro velký životní krok. Z malého bytu v centru města se přestěhovali do velkého domu s terasou v klidném venkovském prostředí. Hlavním přáním byl moderní a příjemný interiér s praktickým uspořádáním pro moderní rodinu.

Dominantním pohledový beton jako technický prvek na stropech v kontrastu s korkovou podlahou s dřevěným dekorem v hlavní obytné místnosti vytvaří příjemný kontrast. Propojení podlahy v celém prostoru umocňuje pocit otevřenosti. Designové stropní osvětlení lze regulovat podle potřeby.

Interiér je vybaven nábytkem ze zakázkové výroby ve vysokém lesku s jednoduchými tvary a liniemi v krémových, šedých a hnědých tónech. Detaily v zářivě žluté oživí celý prostor. Jako doplněk jsme vybrali koberečky od českého výrobce Grund.

Dispoziční řešení kuchyňské linky od výrobce Hanák maximálně naplnilo požadavky klientky. Velká francouzská okna v obývacím pokoji propojují prostor s venkovní terasou.

Koupelna společně s toaletou je neobvykle prostorná s velkoformátovými obklady se španělským motivem, který je sice výrazný, ale velmi moderní a originální. Nábytek v koupelně je opět vyroben na zakázku, tentokrát v bílém lesku v kombinaci s dřevodekorem. Večer patří relaxaci při svíčkách v prostorné vaně a příjemný pocit pro bosá choditla dotvoří koupelnové koberečky od firmy Grund. V domě se nachází ještě jedno samostatné wc.

Ložnice je sama o sobě velmi elegantní, celému prostoru dominuje luxusní 3D tapeta a závěsný lustr s kovových efektem.
Jedná se harmonický prostor v klidných relaxačních tónech.

Pnutá fólie Barrisol s obvodovými led pásky s možností stmívání podle potřeb uživatelů je solitérem už tak velmi prostorné chodby. Vzdušnost prostoru dodávají vysoké interiérové a skleněné posuvné dveře.